 Wij zijn niet geassocieerd met here4search.com !!!
Ik ben het echt grondig beu om alle mails te beantwoorden van mensen die zijn bedrogen door here4search.com. Het blijkt dat here4search.com verwijst naar Spybot-S&D op hun Contact/Removal pagina om van hun hijacker vanaf te geraken. Sommige mensen misinterpreteren dit alsof wij de origine zouden zijn van de hijacker zelf. Aan deze mensen: We willen niet nog meer Engelse vloekwoorden leren-
beklaag u bij de juiste persoon indien u zich wil beklagen!
Indien u het domein here4search.com opzoekt zal u een zekere
Khudoleev, Denis, webmaster@teenmaster.com, P.O. Box 612,
Prague, Not Applicable 11121, CZ, +42.0723197819 vinden.
Maar klagen op dat adres is misschien ook niet zo' goed idee aangezien dit fake kan zijn. En zelfs indien het dat niet is zou ik die persoon mijn emailadres toch niet geven (Hij heeft reeds die hijacker geschreven dus hij zal er waarschijnlijk niet voor terugdeinzen om elk adres dat hij krijgt te gebruiken voor spam-mails).
Normaalgezien zou ik aanraden om te klagen bij het bedrijf dat de domainregistratie heeft uitgevoerd, maar in dit geval blijkt het een pornobedrijf te zijn (Alpine CyberVision, 150 Clark Blvd., Unit 276, Brampton, Ontario L6T 4Y8, CA) en het is ook niet echt aan te raden hun je emailadres te geven.
Voor zij die nog steeds denken dat we geassocieerd zijn met here4search.com:
Indien u ons toch nog dient te mailen, vermijdt dan a.u.b. dergelijke haat-mails en blijf bij de feiten. En aangezien u geen feiten zal vinden welke ons verbinden met here4search.com (we zijn dit gewoon niet), probeer hulp te zoeken bij spyware-hulp-locaties zoals SpywareInfo or
TomCoyote - en
vraag de mensen daar naar een oplossing voor uw probleem (Ik zou onze eigen ondersteuningsforums aanraden, maar dat heeft niet veel zin als u ons niet gelooft). |