 John Gotts, de enige persoon van InboxCop, Inc. ik weet het, vroeg mij
om dit aan te passen. Het is Howard R Goff, de eigenaar van de domein
spybot.com,
die zich aanbood voor de registratie van het
handelsmerk
"Spybot", niet InboxCop, Inc..
Natuurlijk, wanneer ik deze Howard R Goff man mailde, de persoon die
antwoordde was John Gotts, dus ik neem aan dat John Gotts, eigenaar van
inboxcop.com
werkt in volledige overeenkomst met Howard R Goff.
Aangezien hij mij beschuldigt van kwaad te doen door aan te geven dat InBoxCop, Inc.
het handelsmerk geregistreerd heeft, ik zal quoten uit een e-mail die ik van John Gotts
(john@inboxcop.com - noteer dat hij schrijft van een officieel InboxCop, Inc. adres)
ontvangen heb:
"we have owned the domain spybot.com for years and we
have as of last week registered for the trademark in the U.S., which will
prevent anyone from using the name for the purpose of anti-spy software."
Ik denk dat het veilig is om aan te nemen dat Howard R Goff samenwerkt met
InboxCop, Inc. in een nauwere samenwerking zelfs als John Gotts overal we
in al zijn mails gebruikt.
|